In the making…

7mnd_sepia
Ganske omfattende prosjekt dette her, estimert tid 9 mnd ;-)

Produktiviteten har med god grunn gått ned den siste tiden – en liten krabat krever sitt der inne. Det romsteres, sparkes, forsyner seg av krefter og energi. Men det er greit. Jeg har vært kjempeheldig med formen! Nå er jeg nok mer sofagris enn treningsnarkoman fra før, men jeg har sluppet unna de vanlige plagene gravide sliter med. Syklet til jobb frem til uke 31 da høstregnet begynte å dominere – nå er jeg miljøsvin i en gammel 240. Om bare tre uker starter permisjonen – det er nesten litt for spennende!

DSC_0035_
Jeg leder an i størst-mage-konkurransen.

Vi har ikke vært så annonserende med nyheten på sosiale medier – det har vært en veldig hyggelig men litt privat ting. Men nå fant vi ut at gleden skulle deles. Dere som følger meg på Pinterest har nok skjønt greia for lenge siden etterhvert som det fylles opp av barnepins ;-)

Mini_pinterest
Så nå vet dere dét :o)

Av mer anminnelige prosjekter om dagen kan jeg nevne maling av barneseng, strikking av en liten cardigan og omtrekking av barnevogn. Satser på å komme med noen blogginnlegg når de er ferdige – det ser lovende ut så langt. Er dere her enda selv om jeg har blitt så dårlig til å oppdatere bloggen?