Spå-bordkort

DSC_0015-
Disse bordkortene utviklet jeg første gang til min søsters bryllup i 2009, og etter å ha blogget om dem da har det tikket inn mang en bestilling! De er så fine til de fleste anledninger – spå – hva bringer fremtiden, et langt og lykkelig liv for brudeparet, overgangen til voksen for konfirmanten, et helt liv for dåpsbarnet, og mange fine stunder for jubilantene med bursdag.

Folk har god fantasi til hva som skal være inni spåen. Et bilde av hovedpersonen, et vakkert dikt, eller et vers av en sang – også kan det være ulike tekster til hver person. Ulike bord kan få ulike sangvers de skal synge, eller flere små faktasetninger som man kan mingle og utvelske med hverandre. Noen har ulike farger til damer & herrer, noen har hatt tradisjonell spå til barna med tall og spådommer. Noe jeg syns passer godt er små finurligheter om brudeparet, slik at svigerfamilien blir bedre kjent med den inngiftede – og kanskje sitt eget familiemedlem også 🙂


Når man bestiller får man selv velge farger og stil, om det skal være formelle fonter eller mer lett & moderne. Du sender selv inn tekstene som skal være med + gjesteliste og evt bilde. Vi kommer frem til et oppsett du godkjenner innen det sendes til trykk, og spåene brettes pent & nøyaktig her før de sendes i posten. Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på kortene, og det er hyggelig å kunne bidra på spesielle merkedager hos kundene!

Nedenfor finner du noen eksempler på tidligere jobber. Pris oppgis på forespørsel, bestillingsfrist er ca 5 uker før selskapet.

EDIT: Jeg har dessverre ikke kapasitet til å ta i mot bestillinger på bordkort i tiden fremover, men bruk gjerne disse til inspisasjon for hjemmelagde bordkort! 🙂