Stuff I made

Kjole #206 – retroskjønn


Kjole #206
er størrelse 2 år og herlig retro: orange gardin med neongule (!) blomster, brun overdel med hvite blomsterornamenter. Nederst en nydelig lyseblå satengkant, og en stor hvit blonde foran. Bestilt av Fine Line.

Kjole #205 – minisolskinn


Kjole #205 er størrelse 3 år og sydd av et herlig solskinnslaken (samme som damekjole D5). Armene er fra et knallgult laken, så hele kjolen er i 100% myk bomull. Finnes i nettbutikken og hos Etter min morfar.

Mad men ♥

25.mars får amerikanerne kose seg med sesong 5, heldiggrisene :o) Ser du på Mad men, og hvem er din favoritt? Jeg syns Joan er herlig. Sexy former, nydelige kjoler og hår. Gleder meg til å se neste sesong!

Kjole #204


Kjole #204
er størrelse 2 år og sydd av nytt rosa stoff, gjenbrukt mosegrønn gardin og lyserosa duk med påtrykt mønster. Pyntet med gammelrosa bomullsblonde foran. Finnes i nettbutikken og hos Etter min morfar :o)

Kjole D38


Emilie bestilte kjolepakke #1, med fullt sirkelskjørt og lommer, i størrelse XS. Lommene er i knallrosa sateng, men glemte å a bilde av dem. Kjole D38 skal på en flytur til Polen, hvor Emilie snart får svinge seg med den!

Kjole #203


Kjole #203
er i den minste størrelsen og bestilt av tilkommende TanteTuva 😉

Liten kåpe til liten frøken

Denne lille kortermede kåpa sydde jeg til tantebarnet mitt Stine (17 mnd) til jul! Kåpen kan sys vendbar, men til denne valgte jeg veldig typiske ytterstoff og fôr: lys mintfarget ull og knallrosa sateng. Vintage knapper naturligvis. Det er så gøy å sy sånne små klær, blir litt verpsjuk jeg altså 😀