Stuff I made

Utvalgte varer uke 42

Utvalgte uke 42
Uke 42 – tilbud over hele linja!
Det er gøy å ha nettbutikk når bestillingene tikker inn jevnt og trutt! For en fryd 😀 Nå blir det ryddet i rekkene til mammapermen, og når jeg får tid til å sy igjen kan jeg fylle hyllene med nye ting. Mange av mine stamkunder og venner har gjort storbestilling og jeg må bare si tusen takk til hver eneste kunde! Det pakkes og sendes i øst og vest. Noen varegrupper er aldeles utsolgt! Også blir det lønn til mor 🙂

Kjole #301 – lin & aubergin

Kjole #301
Etter mange år med retro blomster og syttitallsfarger begynner jeg å bli (veldig) mettet. De siste par årene har jeg blitt mer glad i nøytrale stoffer i ull og lin, bambus og jersey. Behagelige klær. Når det er sagt får jeg fortsatt hjertebank av enkelte retrostoffer :o) Og gjenbruk er fortsatt viktig.

Det beste jeg vet er å sette sammen farger og mønstre. Slik som på denne: nøytral linduk + aubergin cordfløyel med et popp av polkastriper i mellom. Småkjole #301 er i størrelse 3-6 mnd og bestilt av fineste Linn ♥

DSC_0004-

Kjolejubileum!

Kjole #300
Kjole nummer 300! Hello!
Tenk at 300 småkjoler er sydd – og for det meste av tekstiler som sto i fare for å bli kastet. Det kaller jeg å slå et slag for gjenbruk! Det er noe eget ved å ta et stykke tøy og forvandle det til et plagg. Sette sammen farger, sy sømmene, vrenge og stryke det pent og glatt tilslutt. Og få se dem i bruk på små tuller! Halve æren går til dere kundene som vet å kjøpe fornuftige ting :o)

Kjole #300 ble bestilt av Ingrid Julia, og det er ikke første kjolen til lille Anna. Denne er i størrelse 3 år og sydd av et rosa dynetrekk + en liten turkis duk. 100%bomull, 100% gjenbruk. Tusen takk for bestilling!

DSC_0003-
Har du lyst å ta en titt på alle 300? Sjekk Kjolegalleriet!
Jeg er fortsatt åpen for bestilling – send meg en mail! Størrelse 3 mnd – 8 år
Ferdige kjoler klare til avreise finnes i nettbutikken her 🙂

DSC_0002-

Una

Una02
Una er 4 år og har minst 4 IngridRiddervoldKjoler – det har hennes kjoleglade mamma Nadja sørget for 🙂 Kjole #224 var kanskje litt risky business (mammas smak men kanskje ikke 4-åringens?), men Nadja forteller at Una har brukt den masse. Disse fine bildene er fra årets ferietur, og jeg fikk låne dem fra bloggen hennes. Tusen takk!

Una01
Et knippe småkjoler finnes til salgs i nettbutikken min, håper jeg får tid å sy flere igjen snart 🙂

Noen nye ting 🙂

Katt #40 DSC_0006-
Nå som bedriften er trappet ned til 20% kan det ikke stikkes under en stol at produksjonsnivået er et helt annet. Selv etter 6 uker i nyjobben er hodet fortsatt fullt av idéer, planer og forventninger til meg selv om hva jeg skal rekke å prestere. Og hver uke får jeg følelsen av å ikke strekke til. På tide å innse at jeg ikke kan rekke det samme som før! At det ikke er utømmelig med kreativ motovasjon (og energi!) etter en 8 timers arbeidsdag et annet sted.
Men bedriften putrer og går! Faste kunder finner veien (helt av seg selv?) til nettbutikken og putter ting i handlekurva. Noen bestillinger har det også blitt. Bordkort til konfirmasjoner og bryllup. Og katten på bildet over. Kattepengepung nummer 40 faktisk! (Kan bestilles her) Fra å ha utrolig mange varegrupper og småting kommer jeg nå til å fokusere mest på søm – det er det som er artigst syns jeg. Og det er mange fine stoffer som ligger  på syrommet og venter på å bli både damekjoler og småkjoler. Så snaaaart jeg rekker det 😉 Rekker jo nesten ikke blogge engang vet du.

Har du mange planer og kreative prosjekter du ikke rekker over?

sløyfer

Noen nye farger på hårsløyfer har det blitt da. Jeg har et par selv som jeg bruker til hestehalen titt og ofte!

DSC_0020-

Tversoverfin!


Hva med en fin tversoversløyfe til 17. mai?
De er håndlagd i gjenbruksstoffer, få av hver, og enkle i bruk: du bare knapper dem på rundt halsen og slipper å trøble med å få knuten rett! Justerbar størrelse som passer både gutter og menn. Bestiller du nå er pakken fremme før nasjonaldagen :o) Kr 295,- i nettbutikken.

Nye kyser!


Endelig har jeg fått tid til å sy noen nye kyser!
Det er en tidkrevende men veldig artig prosess, og noe av det jeg liker best er å sette sammen fargekombinasjoner, mønster og pyntebånd. Man får brukt opp noen småbiter, kanskje noen skatter som ikke er store nok til kjoler. Hver kyse består av hele 5 tøybiter som må klippes ut, rynkesøm, sy på blonde, mye nåling og pirk. Det jeg liker nest best, er når alt er ferdig sydd og jeg vrenger arbeidet over på retta, – voilá! Ferdig! En rask runde med strykjernet så er produktet fiks ferdig og klar for fotografering og nettbutikk. Ei av disse kysene har allerede funnet veien til en kunde, håper de andre kommer i bruk på 17.mai også!

 

Ny uke, nye muligheter

Utvalgte uke 17_
Hei og god mandag!
Håper dere har hatt ei fin helg, det har iallefall jeg 🙂 Sol og vår i Trondheim, det er herlig!
Legger med et knippe varer fra nettbutikken min, et lite retroflashback i dag med brunt & oransje.
Kanskje finnes noe fint til konfirmanten? LP-skål med noe godt fra sjokoladebutikken feks!

Kjole D65 – til Andrine


Kjole D65 er sydd i sommerlig bomullskrepp med blålilla & rosa blomster, størrelse XS til min niese Andrine på 11 år 🙂 Gaven skilte seg ut som et friskt pust blant alle Justin Bieber-tingene, og hun kledde den kjempefint. Første kjole med tilhørende belte, ble veldig søtt med sløyfe i ryggen!