Stuff I made

Vårskjerf


I dag har det blitt noen nye sirkelskjerf i bomull – deilige nå som sola titter frem og man bare vil ha en fargeklatt til antrekket 🙂 Tenker å ta dem med på salgsutstillingen neste helg, men hvis noen ser et de ønsker seg, så er det bare å si fra – så kommer det i posten! 195,- i nettbutikken

17. mai-bestilling


I fjor kjøpte Gunn-Helene ei kyse, og i år supplerte hun med kjolebestilling óg 🙂
Syns det er herlig med rødt, hvit og blått på nasjonaldagen – hvis man ikke er så heldig å ha bunad da.
Denne kjolen er inspirert av fargene på kysa, og av tradisjonell bondekultur med broderier og rosemaling.

Nye reveputer


Et nytt parti reveputer er kommet til verden! De er sydd av et mykt fløyelsaktig møbelstoff i en fin oransje-fersken farge. Gamle kåpeknapper er blitt øyne og nese, de har håndbrodert munn og kinn av ullfilt. Egentegnet mønster. Har du heller lyst på bjørn eller katt finner du noen av dem i butikken óg!


For sy-nerds kan jeg nevne at alle trådene er festet på innsiden 😉


5 fjonge – kjøp din i dag!

Vårens sirkelskjerf


Nå som vi er godt inne i den første vårmåneden (kremt, trøndelag glimter til med full vinter enda) …så passer det godt å finne frem disse deilige bomullsskjerfene! Høstens store hit her i butikken, laget av myke dynetrekk. Håndlagd, miljøvennlig, lokalprodusert, fritt for kjemikaler og barnearbeid :o)

(Har sett endel ubehagelige dokumentarer på Nrk i det siste! Så dere den om jeans?)

Skjerfene er deilige å ha på innendørs, og ute når det er mildt nok. Ingen løse ender som blåser vekk, og hvertfall ikke kløende garn :o) kr 195,- i nettbutikkenMinner meg on polkagodteri :o)

Kjolebestillinger


Som jeg har sagt før, noe av det artigste jeg vet er å lage matchende klær til søsken 😀 Husker selv hvor stas det var å ha samme som storesøster, eller tilogmed mamma! (det var én rosa blomstrete kjole, og den ble forliten så alt for fort ;-)) Nå bestilte min venninne Heidi kjoler til ei nyfødt + storesøster på 4, og resultatet er på bildet ovenfor. Håper jeg får se et bilde av disse i bruk!


En annen kjolebestilling var fra Marthe, som villa ha sydd om foreldrenes blomstrete bomullsgardiner! Tipper de blir overrasket over å se dem i bruk på denne måten 🙂


Ønsker du å bestille, så er jeg ikke vond å be 🙂

Nyhet: shorts!


Tantes lille gulljente har hjulpet til med prototypen til disse nye barneshortsene 🙂
Herlig med litt gammeldagse klassiske klær til de små! Disse passer både gutter og jenter.
Har lagt ut noen ferdigsydde + bestillingsmulighet i nettbutikken nå – ingen grunn til å vente til sommeren 🙂

 
Takk til Astrid for de fine bildene av Elina 🙂


Inspirasjon til shortsene krediteres talentfulle Barbara Berrada.

Tversoverdilla


Gavetips til mannen!
Eller kjæresten! Eller far, onkel, gammelonkel, bestefar, bror, stebror, halvbror, tvillingbror, nevø, fetter, kollega, sjef, ansatt, bekjent eller velkjent 😉

De fleste sløyfene her er bestillingsvare, men det betyr bare at det er satt av en uke til produksjon, ikke noe skummelt lang ventetid der altså. Er det råtravelt kan man varsle om dét, og jeg er også behjelpelig med å pakke pent inn og sende rett til mottaker. Andre fargeønsker er det også åpent for. Kr 295,- i nettbutikken.

Som alltid når du handler hos meg: gjenbruk & håndlagd, lokalproduksert i en minibedrift av selveste meg 😉

Kattepengepunger ♥


Et av mønstrene jeg er veldig glad i, er kattepengepungen min. Husker hvor mye tid jeg brukte på å komme frem til akkurat denne fasongen, på å vri og vende på det slik at det kun er fine sømmer inni, passe stabil og passe søt i fjeset :o) Hver kattepengepung tar endel tid, alt fra å klippe de seks tøystykkene, ha på strykeinnlegg, velge glidelås og knapper, klippe filtnesen og sy det hele sammen. Derfor foretrekker jeg bestillinger fremfor å ha et stort lager av katter liggende. Da kan kunden selv komme med fargeønsker, eller kanskje hun vil at den skal ligne på sin egen ekte katt? Ingen katter blir like, det er iallefall sikkert.

For å gjøre det enkelt kan dere nå bestille kattepengepung i nettbutikken med bare noen få klikk!
Legg ved fargeønsker – eller la det bli en overraskelse :o) Tidligere katter kan man se i kattegalleriet.

Mjau, og god søndag 😉