Stuff I made

Damekjoler D61 + D62Ikke så ulik de to forrige damekjolene, her er nummer D61 og D62 :o) Begge er størrelse M/L (passer 40-46), og har store danseskjørt til å svinge seg i. Den blå er sydd i et vintage cremplenestoff, tynt og lett, og med store neonrosa regndråper av ullfilt i et grafisk mønster. D62 har tykt glatt kremfarget gardinskjørt med brokademønster, og topp i tynn svart småblomstret bomull. Pris 1290,- og 1090,-


Kjoler, kjoler!


Tenk at jeg har sydd så mange småkjoler! 281 er det nå. Det er sånn ca to kjoler i uka det! Ingen tvil om at det er artig 🙂 Å sette sammen nye og gamle stoffer, spreke farger og søte blonder, men det aller beste er de fine tilbakemeldingene. Skryt for fine sømmer og begeistrede småbarnsforeldre med unike kjoler ingen har maken til :o)

Jeg oppdaterer kjolegalleriet ca ved hver 10.kjole, og det begynner å bli en anstendig mengde å bla igjennom. Kunder som bestiller sender meg gjerne nummeret på de de liker best. Det bruker å bli noen nummer på lista! De nye julekjolene har også slått godt an – tydelig at flere søker det tradisjonelle og nostalgiske i høytida, og da passer det ekstra godt med retro hjerter fyllt av gode minner.

Ønsker du en spesiell kjole til jul er det fint med tidlig bestilling – før det fylles opp med julestri 😉

Årets julekjoler


I min (etterhvertganskestore, kremt) stoffsamling har jeg endel gamle juleduker. Disse syns jeg det er artig å forvandle til småkjoler – rett og slett fordi de blir så fantastisk julete, og noe helt annet enn det som fins i de vanlige butikkene 😀 Barn kommer unna med mye mer enn vi voksne, og når det kommer til hjerter, dompapper og misteltein blir det jo bare søtt. Juledukene på årets kjoler er mikset med nostalgisk cordfløyel, økologisk bomull og andre gjenbruksstoffer, hjerteknapper og pyntebånd. Håper disse finner veien til noen småjenter denne jula!


I fjor på denne tiden kjøpte Eplagründer Siw Boine to småkjoler, og de fikk være med da Epla gjestet God Morgen Norge! 🙂

Nye øredobber!


Jeg får litt dårlig samvittighet for å pushe på dere jula så tidlig, men hvis det skal bli noe sus over julehandelen i nettbutikken får dere bære over med meg 😉 Skulle bare tipse om at julekartonglommebøkene er på plass, og mange nye farger på julekuleøredobbene! Er de ikke fine? Jeg elsker både korall, mulvarp og blåturkis. Og gammelrosa. Og fersken. Hmm, valgets kval! Hva er din favoritt? 🙂


Alle Blogglesere og Facebookvenner som handler i nettbutikken i november og desember får med julegavelapper om de vil 🙂 Bare skriv det i beskjed til selger når du sjekker ut så sender jeg med en pakke på 9 stk. 

Bukser


Ibsens ripsbusk og andre buskevekster, I bring you: bukser!
Jeg har tegnet av mønsteret fra en liten bukse og hermet etter, men istede for dongeri har jeg myk gjenbrukscordfløyel og jerseyribb. Lommene har jeg tegnet selv da :o) Tenker de kan bli kule med kontrastfarge på kantene eller slik som dette, med et mønstret bomullstoff. Linningen er ganske tight jersey på den grå og bukstestrikk inni på den grønne, vet ikke helt hva som er best jeg? Også er det foreløbig bare str 86 :o)

O´jul med din glede!


Ja, det er tidlig. Julemarsipan og julebrus har jeg pleid å boikotte frem til 1. desember, men nå orker jeg ikke stritte imot lenger 😉 Som spirende butikkdriver er man jo også nødt til å ligge litt i forkant, og derfor har jeg lagt ut årets kitcheste ørepynt allerede nå: Julekuleøredobber! Disse var en bestselger ifjor, og jeg håper mange fjonger seg med dem i år og :o) Nytt av året er de gule og grønne håndblåste vintage kulene fra 50-tallet! Produsert i Japan og kjøpt fra usa, disse er fulle av sjarm og historie. Morsom og søt ørepynt, en slager på julebordet, kalendergave eller julegave til ei venninne med god humor!


100 /110,- i eplabutikken

Nye damekjoler!


I forrige uke sydde jeg to nye damekjoler, nr. 59 & 60, begge i str S/M (34-40, veldig fleksible i størrelsen).
Disse var med på et moteshow i går, arrangert her i Trondheim av Oslo Fashion Awards. Det var utrolig artig å se antrekkene sine på catwalken, må si det ga mersmak! Skulle gjerne funnet noen bilder fra kvelden, for jeg fikk ikke tatt noen selv dessverre!


Disse kjolene har jeg brukt litt ekstra tid på å utforme, og ble veldig fornøyd med resultatet. Romantisk søt + grafisk kul 😉 Nr. 59 er sydd av en myk brokadegardin i sennepsgul bomull, en offwhite bomullsduk + drapert med en blondegardin. Kjole nr. 60 er i blått mykt bekledningsstoff, med full vidde i skjørtet og 24 store regndråper i sennepsgul ullfilt. Kommer for salg i nettbutikken snart med mindre noen snapper dem her først 🙂