Stuff I made

Kjole D55 – Blå sommereng


Ingeborg har blit en skikkelig stamkunde på damekjoler hos meg, dette er faktisk den fjerde! Disse stoffende har hun sendt meg selv, det er nemlig foreldrenes satenggardiner(!) og en blå nattkjole som er sydd om. Stoffet er mykt, lett og glatt, og jeg tror neppe noen utenom familien kommer til å gjette at det har vært gardiner tidligere 😉 Kjole på vei til deg i posten i morgen, Ingeborg!

Nye skjerf i butikken


Tittei!

Nå har jeg lagt ut flere sirkelskjerf i nettbutikken. Jersey med blonder og myke bomullsskjerf.
Selv har jeg «fått meg» to stk. Et med blonder som jeg sydde på vranga av stoffet, ooops, kan ikke selge deeet? 😉 Og et turkis/lilla retro i bomull. Deilige begge to!

Kjole #263 – Jamaicajordbær


Jeg er glad i å prøve nye mønster og prosjekter. Denne gang en søt liten jerseykjole med rosa jordbær 🙂 Tantebarnet Elina får være prøvekanin for kreasjonen. Det ryktes at hennes far har en t-skjorte i matchende farger, det blir nok supersjarmerende!

Skjerf søker hals


Sirkelskjerfene sys, pakkes og sendes i stort antall her om dagen, utrolig artig 😀 Her er åtte skjerf på plass i nettbutikken. Vaskemaskina kjører en runde blondegardiner as we speak, også skal jeg dra og handle inn jersey. Har brukt opp nesten alle de tynne dynetrekkene jeg hadde, så får vi se om det dukker opp noen fler utover høsten :o) I Trondheim er det blitt høst nå må jeg innse. Hvordan er det hos dere?

Koffertkort!I dag skal vi i bryllup, og brudeparet har ønsket seg penger til New York tur! I utgangspunktet syns jeg det er litt kjedelig å bare gi penger, så jeg ville gjøre litt mer utav det. Jeg fant et bilde av en gammel koffert og noen turist-klistremerker på google, tok en kartside fra det gamle atlaset til konvolutt, og printet et egenlagd tapetmønster inni. En hangtag med navnene ble det også. Inni skal pengene være, og vi blir flere venner som går sammen om en hel garderobe med pengeskjorter i kroner og dollars. En plastlomme holder det hele pent på plass, og en binders måtte til for å lukke den fullpakkede kofferten. Syns det ble skikkelig oppdagelsesreise-preg over det hele, og håper brudeparet får seg en fin tur 😀


Her kan du lære deg å brette en pengeskjorte 🙂


Hva syns du om å «bare» gi penger, kjedelig, lettvindt eller greit?

Kjole D54 – til Heidi


En hvit singlett og to putetrekk utgjør denne søte sommerkjolen, bursdagsgave til min venninne Heidi ♥

 

Flere sirkelskjerf!


Etter at jeg blogget om sirkelskjerfene i går ble alle solgt! Varmt hvetebrød og fryd og gammen! Utrolig artig å få så bra respons ♥ Nå har jeg lagt ut 4 nye skjerf i nettbutikken, fine farger & 100% bomull. Flere jerseyskjerf med blonder skal jeg også sy til uka. Hurra for gjenbruk og miljø!


Vil også si takk til de søte kundene på Etter min morfar idag! Solgte damekjole, småkjole, sirkelskjerf, LP-klokke, ørepynt, babyrangle, mansjettknapper, og var bare smiles all day :o)

Har du hatt en fin fredag?

Nyhet, sirkelskjerf!


Jeg har sydd noen nye skjerf til høst- og vårbruk, men etter å ha prøvd dem kjenner jeg at de varmer kanskje godt nok til en mild vinterdag óg. De er i ny myk jersey mikset med vintage blondegardiner. Knalltøff kontrast syns jeg! Inspirasjon til disse fant jeg på pinterest, og sirkelskjerf er min egen favoritt blandt skjerf. Man kan bruke det både når det er kaldt ute/inne, og som pynt på en enkel genser. Nesten så jeg gleder meg litt til høsten 😉


Mens jeg var så godt i gang med jerseyskjerfene lagde jeg også noen i bomull. Disse er sydd av fine gamle dynetrekk, tynt og lett stoff som er litt for skjørt til brukstøy som kjoler og skjørt, men perfekt rundt halsen. Har flere farger og, men de henger på tøkesnora i skrivende stund 🙂

Sirkelskjerfene finner du hos Etter min morfar i morgen, og i nettbutikken i løpet av helga.
Ser du et du vil ha så er det selvfølgelig bare å sende meg en mail :o)

Jersey-blonde-skjerf 295,-
Bomullsskjerf 195,-