Illustrasjon

Slektstreff 2013

DSC_0001-
I sommer arrangerte min far storstilt slektstreff her i Trondheim. Riddervolder fra hele Norge, Sverige, Danmark og Amerika samlet seg på Britannia til en bedre middag og litt turistaktiviterer i byen. Jeg tok på meg oppgaven med å lage invitasjoner, brosjyre, navnelapper og en stor plakat med slektstre for anledningen.

DSC_0003-
Alle i slekta fikk et eget nummer inndelt etter hvem man stammet fra. Disse numrene gikk igjen på navnelappene, og en egen farge på de ulike leddene gjorde det lett å se hvem som var søskenbarn, tremenninger osv med hverandre. Det har blitt en stor slekt og det var artig å møte nye og gamle slektninger fra nært og fjernt!

DSC_0004-
Deltagerliste inndelt i grener så vi kunne se hvor folk hørte til.

DSC_0007-
På navnelappene sto forfedrene – inngifta/medbrakte deltagere fikk en lignende lapp med hvem de hørte til 😉
Riddervold_Slektstre_2013_revidert
Slektstreet ble 1 meter høyt og fylt av barn, barnebarn, oldebarn, tippoldebarn og tipptippoldebarn etter pappas besteforeldre.

Riddervold_Slektstre_2013_revidert
Med bonusbarn inkludert ble det over 170 etterkommere på treet. Og over 130 familiemedlemmer møtte opp til middagen. Stor stas 🙂

Artig å få utfolde seg fritt med et sånt materiale! Tar gjerne lignende oppdrag igjen 🙂

Hjemmelagd papir


Resirkuleringsguri som jeg er har jeg lagd endel papir selv. Gamle konvolutter, eggekartonger og avispapir egner seg strålende til resirkulering. Servietter fungerer som fargetilsetning, og blomster fra hagen gir et skjørt uttrykk. Nå har jeg laget noen kort til salgs, både i nettbutikken og på Etter min morfar, og hvert kort har en hjemmelagd atlas-konvolutt og. Jeg tenker at jeg skal bli flinkere til å sende kort, og med slike kort blir det jo en gave i seg selv :o)


Gull og neonrosa er en favoritt for tiden 😉 Umulig å ta bilde av dog..

 
Atlaset glimter til med både gamle Sovjet og Tsjekkoslovakia. Utrolig vakre kart!

Nå får du kjøpt 5-pack atlaskonvolutter i butikken min og!


4 slike korter på plass i nettbutikken, og flere på Bakklandet.

Har du prøvd å lage eget papir?
Kanskje jeg skulle lage en oppskrift for hjemmelagd papir, det er veldig gøy :o)