Marked / Utstilling / Butikk

Utstilling på Galleri Prestegårdsfjøset!


Forrige helg tok jeg båten over fjorden og stilte ut på Stadr kunstlags årlige kunstutstilling!
I godt selskap med tre flinke billedkunstnere og én keramiker fikk tingene mine plass i det flotte prestegårsdfjøset. Hvite vegger, skifergulv og spotlights – lite minnet om fjøsdrift, bortsett fra trauet på bildet over 🙂 Jeg glemte helt å ta bilder utenfor lokalet, så jeg kan bare fortelle om bonderomantiske åkre, solskinn og en hel masse blide trivelige mennesker. På åpningen fikk vi nydelig sang fremført av det lokale jentekoret, kaffe, kaker og mye skryt! Utstillinga står tom. neste helg, så om du befinner deg i nærheten av Stadsbygda så stikk innom! Det er åpent hver ettermiddag.

Egen nettbutikk!


Jeg har fått meg ny fin nettbutikk!
Deilig å ha på eget domene, med masse valgmuligheter hva farger og oppsett angår. Hurtigere og mer avansert redigering/lagerstyring er det også, I like it. Det koster litt å ha MyStore, men ikke like mye som gebyrene til Epla blir hver måned. Jeg kommer til å fortsette å ha butikk der også, men kanskje med litt færre varer. Mange av varene mine er bittelitt billigere i den nye butikken, også er det fri frakt på alle bestillinger over 500 kr. Et alternativ med henting i Trondheim er også tilgjengelig (med 0,- i frakt naturligvis). Kommer også til å legge ut flere små billige varer her, og flere runder med tilbud/salg ettersom det er enkelt å legge inn/fjerne. shop.ingridriddervold.no er adressen 🙂

Hadde egentlig tenkt å vente med å annonsere til alle varene var på plass, men siden vi er inne i beste julehandeltid måtte jeg bare hoppe i det! Sitter og legger inn varer hver dag nå, så det blir nok snart helt på stell! Hva syns du om den nye butikken? Velkommen velkommen!


Julekuleøredobbene er på plass :o)

Dørene lukkes…


Bakklandseventyret er over for denne gang. I morgen + søndag blir min siste helg i butikken.
Vemodig og trist, etter 15 måneder i denne lille perlen av en bruktbutikk!

Faste kunder har spurt og fått vite, men til resten bringes en kjedelig nyhet.
2. desember blir siste ordinære åpningsdag på Etter min morfar.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle trivelige kunder – enkelte innom nesten hver helg 😀 Hyggelige bakklandsbeboere og bruktentusiaster, studenter som bruker de siste kronene sine på håndlaga gave til venninner, joggere i tights som jogger hjem for å hente pengepungen og kjøpe seg en kommode som det deretter blir trim å få hjem. Det har vært mye smil og latter :o) Smørbukk, koselig musikk og skattejakt.

Vi har blitt nominert og roset, det varmer. Kunder har skrytt og vist frem butikken til sine besøkende. Noen har tilbringt flere timer i klesrommet :o)

Også vil jeg takke Ida. Ida-mi som er utrolig flink å drive butikk, som skaper de vakreste utstillinger og som tok meg inn i varmen da jeg ble butikkløs etter Mercur 🙂 Det har vært så koselig å samarbeide med deg!

Hvor går veien videre? Det gjenstår å se.
Det er fortsatt 50% på alt av vintage, så kom innom de siste to helgene her 🙂

Tusen takk for oss!

 

♥ 2000 Likes! ♥


Hurra! Sakte men sikkert har tallet krøpet oppover, og det er hyggelig! 😀
Jeg tenker ofte på at bak dette tallet sitter det faktisk 2000 personer, som støtter butikken min, er nysgjerrig på det jeg lager og er med og heier :o) Det er utrolig mange! Så tusen takk for støtten et sånt lite klikk kan gi.

Som lovet får én av dere et gavekort! jeg brukte først gode gamle random.org til å trekke et nummer. Nr 761 ble det. Også tenkte jeg å telle meg frem til nr 761… Men man får ikke se alle navnene, det stopper på 500. Så da må jeg finne en annen måte å gjøre det på. Og Facebook tillater jo egentlig ikke konkurranser. Man får ikke bare trekke en vinner blant folk som Liker, kommenterer eller tagger seg i et bilde, da kan de plutselig slette hele siden. Grøss.

Så da får dere ganske enkelt legge igjen en kommentar her :o)
Jeg trekker en tilfeldig vinner mandag 10.september!

Jeg stoler på at de som melder seg på denne loddtrekkningen Liker siden min på FB (hvis du er ny Liker i dag så bli med ;-))

Gavekortet er på kr 200,-

Etter min morfar fyller 2 år!


Butikken i mitt hjerte 🙂

I august er det ett år siden jeg flyttet inn hos Ida på Bakklandet, og idag er det 2 år siden åpning!
Sender en tusentakk til flinke trondhjemmere som vet å sette pris på en nisjebutikk på vakre Bakklandet. De søteste stamkundene dukker opp helg etter helg og handler alltid en småting, eller storting 😉 Noen har tilogmed med seg kaffe, blomster, eller ros som varmer på en stille vinterdag.

2 år er slett ikke ille for en helt uavhengig bedrift, og jeg sender gratulasjoner til fantastiske Ida og kjenner meg litt stolt selv også 😀 Hvem vet hva fremtida bringer. Jeg vet iallefall at denne helga bringer hurrapriser, så stikk innom og gjør et kupp!

Etter min morfar
Øvre Bakklandet 62
Åpent lørdag & søndag 11-16

V E L K O M M E N !

100 stk!


Slik ser 100 kartonglommebøker ut

…sånn til informasjon. Hehe! Lørdagskveld og ungdomstid. Disse skal nå pakkes ned og sendes til Nobels Fredssenter i Oslo, og selges på den fine røde galleributikken der. Syns det er superstas at de har tatt inn mine lommebøker dit. Butikksjefen «oppdaget» meg allerede vinteren 2009 og bestilte de første forsendelsene samme vår. Med denne pakken har de kjøpt inn over 300 originale Ingrid Riddervold-lommebøker!

Ønsker du deg en kartonglommebok?
Nå har du sjansen til å vinne en valgfri variant bare ved å legge igjen en hilsen på eplabloggen! Fristen er 2.mai :o)