Avis / Magasin / Omtale

Stylingoppdrag for Renholdsverket!

DSC_0001-
Denne uka kom Råstoff i postkassa, et blad Trondheim Renholdsverk sender ut til alle husstander et par ganger i året. Denne gangen handlet det om den store gjenbruksdagen de arrangerer på torvet på lørdag, og jeg fikk i oppdrag å vise frem hvilke skatter man kan finne og hvor fint det kan bli :o)

DSC_0003- DSC_0004-
Jeg ble presentert som erfaren skattejeger og interiørentusiast 😀
Bildene er tatt av Ingrid Loeng, som forøvrig var veldig flink og trivelig å jobbe med :o)

DSC_0007-
Jeg skulle lage en hyggelig kosekrok til Klaus Sonstad og Mona Grudt, som er konferansier og moteshowleder på Gjenbruksdagen. Fretex stilte lageret sitt til disposisjon, og alt dette fant jeg på én formiddag på Heggstadmoen! Gull! (Tingene blir å få kjøpt på lørdag!)

DSC_0009-
Mona fikk en nydelig rød sofa (ikke det minste slitt!), søte vintage barnebøker som hun kan lese til ungene, noen gode tøfler, kaffe på termos og litt annet nips (Det står mor på kaffekoppen ;-)) Bildet av brudeferden i Hardanger er en sjarmerende hjemmelagd kopi, syns det passet godt til Ditt Bryllup-redaktøren!

DSC_0008-
Til Klaus fant jeg ei god gammel campingseng (også den helt strøken!) i fjonge farger. Det ble et verandatema med en knalloransje kjølebag, popcorn, lettlest litteratur (Donaldblader), god musikk på LP og et slag dart. Det er litt sommer igjen enda!

DSC_0005-
Stas å få et sånt oppdrag, bildene ble flotte og jeg storkoste meg på skattejakt!

Nytt radiointervju!


Forrige fredag fikk jeg hyggelig besøk av Kristin Nordvoll Mork fra Nrk P1, som holdt på å lage en reportasje om gjenbruk og redesign! I tillegg til meg snakket hun med NMS Gjenbruk og Fretex. Innslaget gikk på radioen i formiddag, men om du vil kan du høre det på podcast her. Saken om meg begynner på 9:20 og fortsetter litt etter Fretex og Misjonsbutikken også :o) Ekstra gøy at hun fant seg to barnekjoler hun ikke klarte å gå fra – nettopp fordi de brakte frem gode minner fra det glade 90-tall 😀

Kragene mine i Mamma!


I nyeste Mamma har flinke Charlott Pettersen stylet en reportasje med den nostalgiske svart/hvitt-trenden. Er flere enn meg som blir sjarmert av klassiske gammeldagse klær til de små! I anledning fotoshooten spurte hun meg om å få låne krager til jentene, og det sa jeg selvfølgelig ja til. Kjempestas å se dem på trykk i bladet, og bildene ble kjempefine! Bildeteksten forteller at kragene er å få kjøpt hos meg, nettadressen min og at de er sydd av gjenbruksstoffer – veldig fornøyd :o) Og allerede før bladet kom i butikkhyllene hadde en abonnent bestilt seg krager, så det er ingen tvil om at sånt er god publisitet 🙂

Mamma #2-2013
Marte Garman sammen med sine to søte døtre Lea (10) og Uma (4)
Styling Charlott Pettersen, Foto Nina Ruud, Hår&makeup Hanne Carlsen

Ønsker du deg slike krager finner du dem til salgs her i nettbutikken min 🙂

Ny reportasje i Adressa!


I november fikk jeg hyggelig besøk hjemme hos meg! Adressavisas utsendte, Ragnhild Heggem Fagerheim, hadde en fin idé til en reportasje i romjula om pynting av nyttårsbord. Hun inviterte tre bloggere til å ordne hvert sitt bord, hvor temaet var «bruk det du har». Miljøvennlig, fritt for kjøpepress og kreativt. Det ble tre veldig ulike bord! Reportasjen var på trykk forrige fredag i Adressa Hjem.

Bordet mitt ble et skikkelig venninnebord, med blondeduk, rosa, korall og oransje toner, og ei svær grein med småkongler midt på bordet 🙂 Miks og match av servise, servietter og glass, stoler og bestikk. Jeg er en sånn som samler på ting jeg liker, men ikke har et helt sett av noe. Det blir likevel en fellesnevner over det hele med estetikken jeg liker selv. Er svak for hvitt porselen med gullkant feks!

(Ps, aldri en artikkel uten faktafeil. Det står at jeg «driver» bruktbutikken Etter min morfar. Var samarbeidspartner ja, men butikken er dessuten nedlagt ;-))

De to andre bloggerne var Hilde Wedø og Irina Hjertø.

 

Småkjole i bruk


Noe av det beste jeg vet er å få se tingene jeg har lagd i bruk! Her har jeg fått låne bilder av Charlott bak bloggen Mamma og Herman, er de ikke sjarmerende? Charlott er tidligere moteansvarlig i Dagbladet og har mange gode tips til fine mammaer. Selv syns jeg sånne klassiske gammeldagse klær til små gutter er utrolig skjønne! Og i disse omgivelsene får jeg asossiasjoner til både Pippi og Emil. Lille Josefine på snart 2 fikk kjole #257 + kyse av mammaen sin rett før jul – jeg må si de knalloransje ullstrømpene var en bra match! Tusen takk for bilder!


Har du bilder jeg kan få se eller kanskje også dele? Send på mail så blir jeg hoppende glad! :o)
Har du skrevet om Ingrid Riddervold Design på din egen blogg legger jeg gjerne inn linken i listen til høyre her.

Nytt intervju i Natt&Dag!


Natt&Dag (#9-2012) lagde en 5-på-gata om vintage. Fine folk viste frem sine favorittplagg og fortalte historien bak, og så var det et lite intervju med meg om virksomheten min! Lederstjernen, hohoi jeg rødmer 🙂 Litt forsinket med dette blogginnlegget ettersom avisa kom i oktober, men bedre sent enn aldri. Veldig stas å være på trykk, og supert at det fokuseres på gjenbruk og bevisst shopping!

Artikkel i KK


I ukens KK (#48-2012) har de en liten sak om det å lage egne ting, både for hobbykosens skyld og for salg, og trenden rundt DIY. To jenter i hver sin ende av skalaen ble intervjuet; Kine Nordahl Kleiven + meg 🙂 Kjempegøy at de fokuserer på små nettbutikker, håndlagde ting og gjenbruk, og veldig stas å få være med! Allerede samme dag som bladet kom ut fikk jeg mail fra noen som hadde lest artikkelen og ville kjøpe julekuleøredobber :o)

Bidrag på trykk i Eplas Jul!


I årets utgave av Eplas Jul finner dere et lite bidrag fra meg! Det var ikke helt enkelt å komme i julestemning i juni, men jeg satte på julemusikk og lot tankene vandre. I sann gjenbruksånd lagde jeg juletrepynt av gamle knapper, som forsåvidt strengt tatt kan være pynt året rundt også 😉 Kjempestas å være på trykk i en bok, det blir noe helt annet enn skjerm og avis!

Boka finner dere til salgs her på epla til kr 149 med gratis frakt, så det er bare å trykke kjøp og få den rett i postkassa :o) Fjorårets bok er også tilgjengelig der.


Julestemning er forøvrig ikke noe problem nå, i dag var det plutselig dette synet som møtte meg i stuevinduet! Utover formiddagen ble det enda hvitere, med heftige snøkast og pisking på ruta. Deilig å slippe å gå ut døra for å komme seg på jobben :o)