This and that

Alfred

Alfred_04
I slutten av november kom denne lille krabaten! Snart 6 uker senere føles alt fortsatt veldig nytt og overveldende – dvs, ikke så overveldende som de første to ukene såklart. Ingen nevnte at det kom til å bli totalt unntakstilstand! 😉 Ingen klarte å forklare meg det iallefall. Umulig å se for seg hvordan livet kom til å bli, man tenker gjerne bare frem til fødselen som gravid. Men så er man kastet uti det, ingen vei tilbake! Heldigvis, jeg ville jo ikke gitt bort Alfred’n min!

Nå er jeg hun nybakte mammaen med gulp på genseren som kommer hesblesende inn på legekontoret med hylskrikende sulten unge, som har slengt fra seg bilen utenfor etter å ha rygget seg inn i enveiskjørt gate og ikke betalt parkering. Er på etterskudd med alt, det er bare tid til amming, bleieskift, babykos og et kjapt dobesøk og hive i seg noe mat. Jula har vært full av selskaper og farting med den lille, og vi blir mer og mer kjent med den nye sjefen her i huset. Vi har fått nye muskler etter timer med byssing, tidenes ettervekst på håret, en litt gretten katt som føler seg tilsidesatt, og mange ømme smil over den lille. Et nytt kapittel her i livet!

Siste frist

SALG_13_00_
Mandag er siste frist for juleposten – og siste innspurt på salget mitt på nettbutikken i morgen! Det har gått over all forventning, utrolig gøy at så mange har handlet! Men det er fortsatt noen godbiter igjen til god-pris, kanskje du finner noe som passer til en du er glad i?

Her blir det så som så med julehandel, noen konvolutter får gjøre nytten – vi koser oss med smått i hus! En liten knirkende gullklump som har snudd livet på hodet 😀

Kul jul!

julekuler
Julekuleøredobbene er nedsatt 30% – og det er mange farger å velge i! Morsom gave til kollegaen og venninnen – eller kanskje vertinnen? Mange går for klassisk rød. Med denne fine prisen kan man jo gjerne velge seg flere og 🙂 Salget i nettbutikken varer til 15.desember, og det er som vanlig fri frakt på ordre over 500,- Ha en kul jul!

Julegaver?

SALG_13_05_
Salget i nettbutikken fortsetter, og her er et supert tips til gave til kollegaene, julekalenderen eller kanskje noen som bor et stykke unna: lett og billig pakke i posten! 🙂 Kartonglommebøkene var det første jeg begynte å selge i 2008 og har vært frontet i mange aviser og blader som Elle Interiør, Bonytt, KK, Lev Landlig, Se og Hør, Julia mm. Lommebøkene er miljøvennlige, med god plass til vanlig innhold, og holder i ca ett år. Hver lommebok er nummerert, brettet av undertegnede og leveres i cellofan med et visittkort inni. Har både norske og utenlandske varianter i butikken. Mange foretrekker den typen de drikker mest av, andre går for den fineste kartongen.

Har du/har du hatt kartonglommebok fra meg? Hvilken type? 🙂

Kartonglommebøker_

Salg i nettbutikken!

SALG_13_00-
Ingrid Riddervold design fyller 5 år i disse tider, og det kan jo ikke gå hus forbi 🙂
Jeg slår til med supersalg: 50% på nesten alt i hele nettbutikken, samt litt 30% og 60%. Nedenfor ser dere noen av tilbudene, men det er mye annet også. Stikk innom i dag, kanskje du får på plass noen julegaver eller noe fint til deg selv? Alle ordre over 500,- belønnes med gratis frakt, og bor du i Trondheim kan vi også avtale henting her om du ønsker det.
Salget varer så lenge lageret rekker, eller til 15. desember. VELKOMMEN!
SALG_13_01- SALG_13_02- SALG_13_03- SALG_13_04_

In the making…

7mnd_sepia
Ganske omfattende prosjekt dette her, estimert tid 9 mnd 😉

Produktiviteten har med god grunn gått ned den siste tiden – en liten krabat krever sitt der inne. Det romsteres, sparkes, forsyner seg av krefter og energi. Men det er greit. Jeg har vært kjempeheldig med formen! Nå er jeg nok mer sofagris enn treningsnarkoman fra før, men jeg har sluppet unna de vanlige plagene gravide sliter med. Syklet til jobb frem til uke 31 da høstregnet begynte å dominere – nå er jeg miljøsvin i en gammel 240. Om bare tre uker starter permisjonen – det er nesten litt for spennende!

DSC_0035_
Jeg leder an i størst-mage-konkurransen.

Vi har ikke vært så annonserende med nyheten på sosiale medier – det har vært en veldig hyggelig men litt privat ting. Men nå fant vi ut at gleden skulle deles. Dere som følger meg på Pinterest har nok skjønt greia for lenge siden etterhvert som det fylles opp av barnepins 😉

Mini_pinterest
Så nå vet dere dét :o)

 Av mer anminnelige prosjekter om dagen kan jeg nevne maling av barneseng, strikking av en liten cardigan og omtrekking av barnevogn. Satser på å komme med noen blogginnlegg når de er ferdige – det ser lovende ut så langt. Er dere her enda selv om jeg har blitt så dårlig til å oppdatere bloggen? 

Utvalgte varer uke 40

Utvalgte uke 40_
Dessverre ikke så mye splitter nytt å vise til om dagen, men fortsatt mange godbiter å finne :o)

Kanskje noen allerede er i gang med å bestille julegaver på nettet? Jeg syns iallefall det er spennende å titte i nettbutikker, finne noe fiffig ingen andre har, og få det rett hjem i postkassen – i god tid før desemberstresset setter inn på kjøpesentrene.

I fjor handlet jeg et par gaver på Amazon i slutten av oktober, og de ble antageligvis sittende fast i tollen. Bøker skal ikke fortolles, så jeg begynte å ane ugler i mosen da det hadde gått en måned. Purret og etterlyste, men hadde tilslutt gitt opp å få dem i tide. På selveste lillejulaften kom hentelappen i postkassen, og vi rakk akkurat innom post-i-butikk før stengetid 😀 Litt flaks skal man ha! Men ganske nervepirrende å vente. Et triks hvis uhellet er ute er å lage et fint kort med bilde av tingen og skrive at gaven kommer snaaaart. Det er jo som oftest nok gaver på julaften, så om én kommer i romjula eller på nyåret er det helt ok, iallefall etter min erfaring :o)

Har du noen nettbutikker å anbefale til årets julehandel?
Noen jeg har handlet hos: 
etsy
epla
modcloth
finn
ebay
cdon
thinkgeek
amazon

Hverdagsupdate

Stikker innom med noen hverdagsbilder!
(følg meg gjerne på Instagram @ingridriddervold)

insta01
Yatzy eller Backgammom er fast helgefrokostinnslag her i huset.
Friske jordbær på frokosten er en sommerluksus 😀

Insta03
Jeg har blitt sykkelguri! 5 km til jobb de aller fleste dagene (og hjem igjen!) 😀
Teppe i hagen & et sosialt kattedyr.

Insta04
Fri på fredagene åpner for en bytur! Cupcake og verdens beste ingefærøl fra Australia…
Og shopping i småbutikkene på Bakklandet.

Insta02
Isas tålmodighet blir testet av tantebarn!
Nye tekstiler på jobb skal vises frem, her er et vattert teppe iferd med å ta form.

Riktig god helg!