Elinor kjolemønster!


Nå er det en måned siden jeg startet på dette prosjektet, og endelig er det ferdig!
Mitt første egne kjolemønster er nå ute for salg!

Kjøp og last ned mønsteret direkte fra min Etsy-butikk
eller
Kjøp mønsteret fra min Epla-butikk og få det tilsendt på mail i løpet av 48 timer.

Lite visste jeg da jeg begynte, hvor mye jobb som ligger bak et slikt mønster. En ting var å skisse det opp for hånd og sy de første testkjolene. Så var det finpuss-finpuss-finpuss, endringer, nye testkjoler. Mer finpuss og flere endringer. Fotografering, redigering, lage trinn-for-trinn fremgangsmåte. Størrelser satt opp på printbare ark. Beskrivelser og korrekturlesning. Ai ai ai. Aner ikke hvor mange timer og dager som har gått med, men tror min samboer kan skrive under på at jeg har sittet klistret til skjermen en hel del 😉

Kjolen er heldigvis artig å sy! Det er mange trinn, Fôr, krage, amå søte armer… Passer best til dem som har sydd litt før, dette er ikke et prosjekt for de ferskeste nybegynnere. Men med masse bilder og forklaringer kan det være du lærer noe helt nytt mens du syr også, så ikke vær redd for å prøve!

Nå håper jeg at syglade folk skal kjøpe mønsteret og få gleden av å lage små Elinor-kjoler! Mønsteret er til privat bruk (sy og gi til venner & familie), og/eller til små opplag for salg.

Kanskje kan jeg dele noen ferdige kjoler med dere når de første kundene har fått sydd? Hadde vært artig! 🙂