Share |

Kjole D50, str. M/L

990,-
Vennligst velg  
På lager: 1 

Nydelig damekjole sydd av egentegnet mønster, inspirert av småkjolene mine!

Sukkertøykjolen er sydd av en lys blålilla genser i syntetisk stretch, med søte retroblomster. Armene er i ny gråblå stødig jersey, og skjørtet er et omsydd sommerskjørt med røde&hvite striper. Denne kjolen er lavere på livet, og passer derfor fint til damer med lang rygg/stor byste, i størrelse S/M.

Fleksibelt snitt som passer de fleste mellom str 40-46. Er du usikker så send meg gjerne en mail med målene dine (bryst-midje-hofte).

Vaskes på 40 grader.

NB, liten svart oljeflekk helt nederst på baksiden av skjørtet. Sikkert fra en sykkeltur i sitt tidligere liv.

Referansebilder:

– meg i den gule/stripete kjolen min (KjoleD29, str M/L)
– Stine i den solgule kjolen sin (Kjole D22, str XL)Generelt om kjolene mine:

Passformen gjør at kjolen passer mange og er veldig flatterende. Strikk oppe, i midjen og i armene gjør dem enkle å ta av og på, uten knapper eller glidelås. Kan brukes som vanlig kjole eller feks over jeans til hverdags.

Som oftest er kjolene helt eller delvis sydd av gjenbruksmaterialer. Jeg leter på loppemarkeder og bruktbutikker etter fine gamle tekstiler, og synes det er mer stas, unikt og miljøvennlig med noe redesignet enn de nye tekstilene som alle kan få tak i. Pga gjenbruksstoffer kan kjolen ha litt slitasje eller små spor fra sitt tidligere liv, noe som må sees på som en del av sjarmen. Er det større feil blir disse oppgitt.

 Har du andre fargeønsker / størrelse, eller har sett en fin kjole på bloggen min er det bare å ta kontakt for bestilling!

Kjole D51, str. M/L
990,-

Ingrid Riddervold Design ltd. © 2012 | Powered by Mystore