Share |

Kjole D51, str. M/L

990,-
Vennligst velg  
På lager: 1 

Nydelig damekjole sydd av egentegnet mønster, inspirert av småkjolene mine!

Sydd av et dynetrekk i hvit/blåstripete bomull, lillablomstrete crimplenearmer og mørkelilla kanting. Den har livet plassert litt lavere, og er litt lengere – ned til knærne ca. Størrelse M/L.

Fleksibelt snitt som passer de fleste mellom str 40-46. Er du usikker så send meg gjerne en mail med målene dine (bryst-midje-hofte).

Vaskes på 40 grader.

Referansebilder:

– meg i den gule/stripete kjolen min (KjoleD29, str M/L)
– Stine i den solgule kjolen sin (Kjole D22, str XL)Generelt om kjolene mine:

Passformen gjør at kjolen passer mange og er veldig flatterende. Strikk oppe, i midjen og i armene gjør dem enkle å ta av og på, uten knapper eller glidelås. Kan brukes som vanlig kjole eller feks over jeans til hverdags.

Som oftest er kjolene helt eller delvis sydd av gjenbruksmaterialer. Jeg leter på loppemarkeder og bruktbutikker etter fine gamle tekstiler, og synes det er mer stas, unikt og miljøvennlig med noe redesignet enn de nye tekstilene som alle kan få tak i. Pga gjenbruksstoffer kan kjolen ha litt slitasje eller små spor fra sitt tidligere liv, noe som må sees på som en del av sjarmen. Er det større feil blir disse oppgitt.

 Har du andre fargeønsker / størrelse, eller har sett en fin kjole på bloggen min er det bare å ta kontakt for bestilling!

Kjole D50, str. M/L
990,-

Kjole D58, str. S/M
1.190,-

Ingrid Riddervold Design ltd. © 2012 | Powered by Mystore