Share |

Kjole D61, str. M/L

1.190,-
Vennligst velg  
På lager: 1 

Nydelig damekjole, sydd av egentegnet mønster inspirert av småkjolene mine 🙂

Stoffet i denne kjolen er et mørkeblått vintage cremplenestoff, veldig lett og med mønstret tekstur. Så har jeg sydd på store neonrosa regndråpet i et grafisk mønster over hele skjørtet. Utrolig fin effekt! 🙂

Lengden på kjolen er 54 cm fra midjen og ned, ca 99 totalt fra skulder og ned. En søt kjole som rekker ned til knærne. Skjørtet har god vidde! Fleksibelt snitt som passer de fleste mellom str 40-46 (se størrelsestabellen) Er du usikker så send meg gjerne en mail med målene dine.

Vaskes på 40 grader.

Referansebilder:

– Helene i blomsterkjolen sin (Kjole D2, str S/M)
– meg i den gule/stripete kjolen min (KjoleD29, str M/L)Generelt om kjolene mine:

Passformen gjør at kjolen passer mange og er veldig flatterende. Strikk oppe, i midjen og i armene gjør dem enkle å ta av og på, uten knapper eller glidelås. Kan brukes som vanlig kjole eller feks over jeans til hverdags.

Som oftest er kjolene helt eller delvis sydd av gjenbruksmaterialer. Jeg leter på loppemarkeder og bruktbutikker etter fine gamle tekstiler, og synes det er mer stas, unikt og miljøvennlig med noe redesignet enn de nye tekstilene som alle kan få tak i. Pga gjenbruksstoffer kan kjolen ha litt slitasje eller små spor fra sitt tidligere liv, noe som må sees på som en del av sjarmen. Er det større feil blir disse oppgitt.

 Har du andre fargeønsker / størrelse, eller har sett en fin kjole på bloggen min er det bare å ta kontakt for bestilling!

 

Ingrid Riddervold Design ltd. © 2012 | Powered by Mystore