Kragene mine i Mamma!


I nyeste Mamma har flinke Charlott Pettersen stylet en reportasje med den nostalgiske svart/hvitt-trenden. Er flere enn meg som blir sjarmert av klassiske gammeldagse klær til de små! I anledning fotoshooten spurte hun meg om å få låne krager til jentene, og det sa jeg selvfølgelig ja til. Kjempestas å se dem på trykk i bladet, og bildene ble kjempefine! Bildeteksten forteller at kragene er å få kjøpt hos meg, nettadressen min og at de er sydd av gjenbruksstoffer – veldig fornøyd :o) Og allerede før bladet kom i butikkhyllene hadde en abonnent bestilt seg krager, så det er ingen tvil om at sånt er god publisitet 🙂

Mamma #2-2013
Marte Garman sammen med sine to søte døtre Lea (10) og Uma (4)
Styling Charlott Pettersen, Foto Nina Ruud, Hår&makeup Hanne Carlsen

Ønsker du deg slike krager finner du dem til salgs her i nettbutikken min 🙂