Magandahandel


Jeg nevnte til Gunn en dag at jeg elsket det brune hjertestoffet hennes, og vips hadde vi avtalt en aldri så liten byttehandel. Hun hadde nemlig ønsket seg den rosa hekleklokka mi, og mot en dansk kartonglommebok i tillegg fikk jeg både stor Magandapung og toalettmappe av henne. Ting jeg streeengt tatt kunne sydd meg selv, men det er artig å ha ting fra mine flinke kollegaer og! I de fine stoffene! Og det er få som matcher Gunns skredderkvalitet. Hun har nemlig jobbet hos skredder.

Maganda (og Gunn selv) ble jeg kjent med våren 2009 da vi deltok på et lite marked i Trondheim sammen. Det var blandt annet fra henne jeg selv ble inspirert til å sy ting av retrostoffer. Rett etter at jeg traff henne flyttet hun fra byen, men vi hadde varene hennes i butikkollektivet jeg var med i en stund. Siden har hun satset mest på nettbutikk og markeder, og er den som faktisk har flest salg på hele epla! Ikke verst 😀 Kanskje har du sett henne med fullt fargerikt bord på Blå?

I helga var hun i Trondheim og da fikk vi skravlet om søm og salg igjen. Deilig å møte noen som man har så mye til felles med jobbmessig. Jeg har jo ingen kollegaer å prate med til daglig, og det er artig å snakke om slike små irritasjoner og situasjoner folk med «vanlig jobb» ikke forstår :o) Så håper jeg klokka får en fin plass på veggen oppe i Kirkenes.

Var ikke sminkepungene fine?