Nominert i Håndlaga 2012


For andre året på rad arrangeres Håndlaga, og nå er stemmeurnene åpnet! 10 finalister er plukket ut i 8 forskjellige kategorier, og med noen små klikk kan du stemme på dine favoritter. Syns det er et utrolig bra tiltak for å fremme kunsthåndtverk og design, og mange har stilt opp som sponsorer med gaver til vinnerne. Ifjor var jeg faktisk dommer i smykkekategorien, det var en vanskelig men artig jobb. Dommerne plukker ut finalister, og folket stemmer frem en vinner.

Da jeg gikk inn på siden for å stemme i år ble jeg rimelig overrasket over at jeg var godt representert, på hele fem av kategoriene! Jeg blir målløs, og rørt over at akkurat mine ting er plukket ut blandt alt det fine! Tusen tusen takk til dere som foreslo meg! Her er tingene mine i konkurransen:


Håper mange stemmer og linker til Håndlaga slik at alle de flinke designerne får mye oppmerksomhet :o)