Ny reportasje i Adressa!


I november fikk jeg hyggelig besøk hjemme hos meg! Adressavisas utsendte, Ragnhild Heggem Fagerheim, hadde en fin idé til en reportasje i romjula om pynting av nyttårsbord. Hun inviterte tre bloggere til å ordne hvert sitt bord, hvor temaet var «bruk det du har». Miljøvennlig, fritt for kjøpepress og kreativt. Det ble tre veldig ulike bord! Reportasjen var på trykk forrige fredag i Adressa Hjem.

Bordet mitt ble et skikkelig venninnebord, med blondeduk, rosa, korall og oransje toner, og ei svær grein med småkongler midt på bordet 🙂 Miks og match av servise, servietter og glass, stoler og bestikk. Jeg er en sånn som samler på ting jeg liker, men ikke har et helt sett av noe. Det blir likevel en fellesnevner over det hele med estetikken jeg liker selv. Er svak for hvitt porselen med gullkant feks!

(Ps, aldri en artikkel uten faktafeil. Det står at jeg «driver» bruktbutikken Etter min morfar. Var samarbeidspartner ja, men butikken er dessuten nedlagt ;-))

De to andre bloggerne var Hilde Wedø og Irina Hjertø.