O’jul med din glede!


Haha, jeg må le av meg selv, denne dekoratørjobben har virkelig satt meg i forkant av sesongene. Begynte å sy juledekorasjoner på Stoff og Stil for maaaange uker siden, og i forrige uke var alt opp og på plass i butikken. Julesoverom, julekjøkken, vindusutstilling og en litt mer vinterlig en med spark og pledd. Sparken fant jeg på Bruktbo Stjørdal i starten av september sammen med ski og staver + et gammelt vindu for å skape sånn god gammeldags vintage julestemning. Jeg har cravet julebrus og pepperkaker lenge før de dukket opp i butikken (!) og allerede mesket meg med begge deler 😉
Men sånn må det jo være, spesielt på en sy-butikk der man først skal handle stoff og så rekke og sy i god til før julestresset slår inn. Spørs om det blir noe som helst pynting her hjemme eller om jeg allerede har fått nok 😉
Kjøkkenutstillingen dufter faktisk pepperkaker!

Kjole #281
I min egen business er det også duket for jul, og jeg merker at folk tenker på julegavene når de handler hos meg nå. Jeg har jo hatt salg i 3 uker, og du verden for et tempo! Pakker og sender og koser meg 🙂 Dyreputene og damekjolene er feks helt utsolgt, og det er igjen bare én småkjole, denne søte saken her. Håper den kommer i bruk denne jula! -40% = fin pris 🙂 Edit: solgt den også :o)Utvalgte uke 45_
Og ellers er det nok av varer igjen i den rette stilen; julekort, gavelapper, og ikkeminst julekuleøredobbene! Perfekt til julebordet 🙂

Nå har jeg gått ut i mammaperm, så jeg skal kose meg hjemme med forberedelser og nesting ♥
(Jeg sender fortsatt fortløpende fra nettbutikken naturligvis!)

Har du kommet i julestemning enda?