Forsendelse og retur

Forsendelse

Varer sendes foreløpig kun innen Norge. Jeg er behjelpelig med sending til utlandet også, men en høyere fraktpris vil tilkomme, send mail på forhånd.

Fast fraktpris på kr 50,- per ordre og fri frakt på ordrer over kr 500,-.  Alle varer sendes med A-post eller smartpost (du velger når du sjekker ut). Du har også mulighet til å velge å hente varene hos meg i Trondheim og dermed slippe utgifter til frakt.

Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes på postkontoret innen 14 dager blir pakken sendt i retur til meg. Hvis jeg må sende pakken på nytt grunnet feil adresse eller ikke hentet pakke, vil kostand på ny forsendelse bli belastet kjøper.

 

Reklamasjon

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til meg og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at jeg kan løse problemmet så fort som mulig. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, eller varen er tydelige skadet under transport, må skal du også melde dette direkte til det respektive postkontoret hvor pakken hentes.
 Posten vil da sende meg en skademelding og erstatte varen, slik at vi kan sende en ny vare til deg. Ødelagte varer må dokumenteres ved å sende bilder av skaden elektronisk til post@ingridriddervold.no

 

Retur av varer

Alle kunder har 14 dagers ubetinget angrerett . Angrerett innebærer at du som kunde uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert. Du vil motta angrerettsskjema på e-post når ordren er behandlet.

Du må skriftlig gi melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Meldingen må inneholde opplysninger om hvordan du vil returnere varen.

Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake innen rimelig tid. Du vil da få hele kjøpesummen tilbakebetalt innen 14 dager fra jeg mottar varen. Du som kunde er selv ansvarlig for å dekke fraktkostaden på returforsendelsen. Send varen tilbake i originalemballasjen hvis dette er mulig.

Ingrid Riddervold Design ltd. © 2012 | Powered by Mystore