Stylingoppdrag for Renholdsverket!

DSC_0001-
Denne uka kom Råstoff i postkassa, et blad Trondheim Renholdsverk sender ut til alle husstander et par ganger i året. Denne gangen handlet det om den store gjenbruksdagen de arrangerer på torvet på lørdag, og jeg fikk i oppdrag å vise frem hvilke skatter man kan finne og hvor fint det kan bli :o)

DSC_0003- DSC_0004-
Jeg ble presentert som erfaren skattejeger og interiørentusiast 😀
Bildene er tatt av Ingrid Loeng, som forøvrig var veldig flink og trivelig å jobbe med :o)

DSC_0007-
Jeg skulle lage en hyggelig kosekrok til Klaus Sonstad og Mona Grudt, som er konferansier og moteshowleder på Gjenbruksdagen. Fretex stilte lageret sitt til disposisjon, og alt dette fant jeg på én formiddag på Heggstadmoen! Gull! (Tingene blir å få kjøpt på lørdag!)

DSC_0009-
Mona fikk en nydelig rød sofa (ikke det minste slitt!), søte vintage barnebøker som hun kan lese til ungene, noen gode tøfler, kaffe på termos og litt annet nips (Det står mor på kaffekoppen ;-)) Bildet av brudeferden i Hardanger er en sjarmerende hjemmelagd kopi, syns det passet godt til Ditt Bryllup-redaktøren!

DSC_0008-
Til Klaus fant jeg ei god gammel campingseng (også den helt strøken!) i fjonge farger. Det ble et verandatema med en knalloransje kjølebag, popcorn, lettlest litteratur (Donaldblader), god musikk på LP og et slag dart. Det er litt sommer igjen enda!

DSC_0005-
Stas å få et sånt oppdrag, bildene ble flotte og jeg storkoste meg på skattejakt!